Esiletõstetud postitus

Roheline Kool tutvustus

teisipäev, 10. aprill 2018

Jooga teisipäev

Kuna jooga aitab lastel saavutada paremat kontakti iseenda ja sõpradega ning luua mõnus rahulik energia mängimiseks ja õppimiseks, otsustati südamenädala raames viia läbi laste muinasjutujooga.
Teisipäeva hommikul otsisid kõik väikesed Sipsikud õpetaja Getteri poolt jutustatud muinasjutu ja liigutuste ettenäitamise saatel piraatide aardeid.
Kõigepealt saadi sisalikult kiri ehk aardekaart. Seejärel pakiti asjad kotti ja asuti laevaga teele. Merd pikksilmaga uurides, oli näha, et piraadid on läheduses. Heisata tuli suured purjed, et kiiremini edasi sõita, kuid piraadid lähenesid siiski ohtlikult kiiresti. Midagi tuli ette võtta. Ei aidanudki muu, kui vette hüpata ja kiiresti ujuma hakata. Laste seiklusi jälgis aga sõbralik delfiin, kes lastele õigel ajal appi tuli ja lapsed aaretesaarele viis. Saarel oli vaja teada salasõna, mille abil endale paat saada, et sellega madude koopasse, kus aare peidetud oli, aerutada. Mida teha madudega? Muidugi magama võluda, aardekast võtta ja kiiresti tagasiteed otsima hakata. Jälle tuli appi sõbralik delfiin, kes lapsed õnnelikult koju sõidutas.

Aitäh, õpetaja Getter!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar