Esiletõstetud postitus

Roheline Kool tutvustus

kolmapäev, 5. detsember 2018

Talveõhtu

Jõulumeeleolu loomiseks korraldati Tallinna lasteaias Sipsik Talveõhtu
4.detsembril korraldas Sipsik lasteaias Talveõhtu, et luua jõulumeeleolu, võtta aega olla ja teha koos head. Üle lasteaia kandus piparkoogilõhn ja kostus kaunis jõulumuusika. Avatud olid erinevad põnevad tegevuskeskused, kus emad-isad said lapsega aega veeta.
Ampsula, Päikesesipsikute rühmas andis võimaluse hetkeks puhata, head seltskonda ja suupisteid nautida. Jõuludiskol, Mängusipsikute rühmas said lapsed vabalt ja loovalt tantsida. Muusikasaalis oli avatud jõululoos, millest saadud tulu läheb kingituseks vähihaigetele lastele. Muusikasaalis meisterdati kuuseehteid ja kaunistati meie jõulupuu. Kuidas jõulupuu endale ehted sai, jäädvustas õpetaja Grete ka filmilindile. Piparkoogitoas, Tähesipsikute rühmas sai iga laps vormida, küpsetada ja kaunistad nii palju piparkooke, kui tahtmist oli. Rõõmusipsikute rühmas vooliti vaprushelmeid vähihaigetele lastele ja seal oli võimalus endale ka täiesti uus nägu näomaalingute abil saada. Naerusipsikute rühmas aga oli sel õhtul avatud Päkapiku lastehoid.
Suur tänu kõigile Sipsiku õpetajatele ja lastevanematele üheskoos veedetud aja ning jõulumeeleolu loomise eest!
Soovime ilusat jõuluootust ja kohtume taas juba esmaspäeval, 10. detsembril Sipsiku jõulukontserdil Rootsi – Mihkli kirikus!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar