Esiletõstetud postitus

Roheline Kool tutvustus

reede, 19. aprill 2024

Laste keskkonnakonverents „Tegijad looduses“

Tallinna lasteaias Sipsik korraldati traditsiooniline laste keskkonnakonverents „Tegijad looduses“, mille eesmärgiks oli väärtustada loodust ja elurikkust ning suurendada laste teadlikkust loodushoiust.

Lapsed õppisid tundma aasta 2024 tegijaid looduses ja nende elukeskkonda, tutvustades lasteaiakaaslastele aasta looduse tegijat, kelle kohta on uurimistöö jooksul materjali kogutud. Mängusipsikud valisid saarma, Rõõmusipsikud tutvustasid kägu, Südamesipsikud tamme, Tähesipsikud koha, Naerusipsikud kamperriisikat ja Päikesesipsikud valisid kirju-tumesilmiku.

Peale konverentsi avamist Nähka juhtimisel lugesid Rohelise Sipsiku Liidu liikmed, kes kandsid konverentsil ka Rohelise kooli rinnamärki, lasteaiakaaslastele ette eelmise koosoleku otsused ja ettepanekud õueala heakorra kohta. Seejärel tutvustasid rühmad oma plakatit ja töötoa tegevusi.

Laste konverentsil said lapsed uusi teadmisi ja ettekande tegemise ning esitamise kogemusi, elada kaasa oma toredatele lasteaiakaaslastele ja osaleda töötubades aktiivselt käelistes ja loovtegevustes ning mängudes

 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar