Esiletõstetud postitus

Roheline Kool tutvustus

reede, 1. detsember 2017

Mängusipsikute Aarete leidmise rada

Väikesed Mängusipsikud on väga seiklushimulised ja tähelepanelikud. Laste silmad lähevad alati särama kuuldes, et nüüd algab aardejaht. Seetõttu toimus meil oktoobris kaks suuremat aardejahti. Esimeseks oli aardejaht lasteaia siseruumides ja teiseks lasteaia õuealal sügisene aardejaht.

Kuna uuest õppeaastast liitus meiega kuus uut rühmakaaslast, siis ka nendele tuli oma väike Karu seoses Kiusamisest vabaks projektiga. Karude leidmiseks tuli liikuda läbi lasteaia teiste rühmade, et vihjeid ja aaret otsides saaks samal ajal ka enda lasteaiaga tuttavamaks. Esimese vihje said lapsed oma rühmas, mis suunas meid Tähesipsikutesse. Sealt leidsime järgmise vihje, mis viis meid Südamesipsikutesse.

Seejärel uusi vihjeid otsides ja leides Rõõmusipsikutesse, Naerusipsikutesse ja lõpuks Päikesesipsikutesse. Laste üllatuseks viisid vihjed meid tagasi enda rühma, mille magamistoast leidsime aarde. Aardeks olid uued ja vanad karud oma pesas.

Lasteaia õuealal toimus Mängusipsikute sügisene aaretejaht, kus lapsed koos paarilisega pidid väikestesse kotikestesse otsima aardekaardil olevaid loodusmaterjale jms. Lapsed olid usinad otsijad ja aardeid kogunes palju, mida me pärast kõik koos uurisime.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar