Esiletõstetud postitus

Roheline Kool tutvustus

laupäev, 2. detsember 2017

Tähesipsikute metsarada

TÄHESIPSIKUTE METSA RADA

ehk lugu sellest, kuidas Tähesipsikud esimest korda kõik koos metsas käisid ja keda nad seal kohtasid.

Päev algas juba põneva bussisõiduga ning Tädu loodusrajale jõudes ootas meid ees ka põnev loodus. Bussist väljudes ootasid meid erinevad loomad, kes meid ka ülejäänud raja saatsid.
Esimene tore sõber oli laane lambuline ehk hunt. Koos hundiga vaatasime üle erinevad metsamajad ja lehvitasime üle kraavi elavatele põrsastele. Hunt näitas ka meile seent. Me olime küll seentest rühmas rääkinud ja mõned olid isegi meil kappide peal aga päris metsa sees elavat seent polnud me küll kõik koos varem näinud.
Peale seda, kui me hundiga hüvasti jätsime, liikusime matkarajal edasi. Päris pikk tee oli ja jalad juba tahtsid puhata aga olime kõik vaprad ja jõudsime järgmisesse punkti, kus ootasid meid haaviku emand ja kuusiku kuningas. Jänesele ja oravale näitasime me, kui hästi me rivis seista oskame. Jänes oli palju põnevaid tegevusi meie jaoks välja mõelnud. Me saime köie peal kõndida ja värviliste ringide sees seista.

Meile väga meeldis, et ka päike oli meiega kaasa tulnud.
Peale tegevusi saime istuda metsa all ja süüa ära kaasa võetud võileivad. See oli esimene kord, kui me kõik koos metsas piknikut pidasime. Tänu tühjale kõhule kadus see võileib kohe eriti kiirelt.

Peale kosutavat ampsu liikusime tagasi bussi ja algas sõit lasteaeda. Väga põnev seiklus, mida sain koos oma sõpradega kogeda. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar