Esiletõstetud postitus

Roheline Kool tutvustus

teisipäev, 12. aprill 2022

Eesti Vabariik on juba 104, südames mul tekib õnnest helin

Eesti Vabariigi 104. aastapäeva tähistamine lasteaias Sipsik algas juba päikesetõusul.

Traditsiooni kohaselt kogunesid pidupäevale eelneva tööpäeva varahommikul Pika Hermanni torni juurde Sipsiku lasteaia õpetajad ja lapsed koos vanematega, et ühiselt kogeda riigilipu heiskamise tähendust. Sealt saadud tunnet südames hoides liikusime kõik koos lasteaeda, kus meid ootas kaunilt kujundatud pidulaud.

Rühmades algasid veel viimased ettevalmistused kohe algavaks aastapäeva paraadiks. Alustuseks kogunesid lapsed lipumasti juurde, et kaasa elada lipu heiskamise sündmusele. Marsisammul ja väikeste sini-must-valgete lipukestega lehvitades liikusid lapsed õueõpitoa juurde, kus algas muusikaõpetaja Kaisa eestvedamisel väike kontsert. Iga rühm andis omapoolse panuse, et laululised ja tantsulised tervitused Eestile ikka õnnestuksid.

Direktor Carmen pidas tervituskõne ja soovis kõigile head vabariigi aastapäeva! Lõpetuseks grillisime leiba, viinereid ja vahukomme, mängisime, tantsisime muusika saatel ja nautisime koos- ja õues olemisega Eesti Vabariigi sünnipäeva.

Palju õnne, armas Eesti!

Aitäh, meie kõige vanema rühma - Tähesipsikute rühma - lapsed, õpetajad Marielle, Ulvi ja Kristi ürituse korraldamise ja läbiviimise eest!














Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar