Esiletõstetud postitus

Roheline Kool tutvustus

teisipäev, 12. aprill 2022

III Taliolümpiamängud Tallinna lasteaias Sipsik

Taliolümpiamängud Tallinna lasteaias Sipsik 16. veebruaril avati Tallinna lasteaias Sipsik III taliolümpiamängud.

Avatseremoonial said liikumisõpetaja Marelle kutsel lasteaia terrassil kokku nii väikesed kui suured sportlased. Õpetajatest koosnev 5-liikmeline korraldustiim tutvustas lastele põgusalt taliolümpiamängude olemust ja kohta, kus sel aastal mängud toimuvad. See maa on ju Hiina. Seetõttu oli meie juurde tulnud ka olümpia maskott Panda, kes on Hiina rahvusloom. Panda selgitas lastele olümpiasümboli ehk olümpiarõngaste tähendust. Olümpia tunnusmuusika saatel avati Sipsiku III taliolümpia ning algas aus ja sõbralik spordivõistlus.

Kui 2022. aasta taliolümpiamängudel Hiinas toimuvad võistlused 15 spordialal, valisime meie Sipsiku taliolümpiamängudeks viis spordiala. Iga olümpiarõnga juures oli avatud üks tegevuskeskus. Lapsed otsustasid ja valisid ise, millisel spordialal nad võistelda soovivad. Valikus oli uisutamine, suusatamine, kelgutamine, jäähoki ja täpsuslaskmine. Kõige populaarsemaks osutus suusatamine.

Peale pingutust nõudvat ägedat võistlust kogunesid kõik osalejad lõputseremooniaks ja autasustamiseks taas lasteaia terrassile. Tublidele sportlastele jagati kätte kuldmedalid ja diplom. 

Oli tore päev täis rõõmu, liikumist ja tervist!



















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar