Päikesesipsikud valmistasid innovatsioonikuu raames ise kapsast, porgandist ja õunast tervisliku Päikesesalati. Iga laps sai kombaini panna porgandit, kapsast või õuna omal valikul. Kombainist tulev hääl oli küll pisut hirmutav, kuid kõik lapsed lõid tegevuses aktiivselt kaasa.
Lisaks köögikombainile tutvusid lapsed ka mahlapressiga. Nii said lapsed lisaks salatile ka värskelt pressitud mahla juua. Mahla kirjeldasid lapsed kui tervislikku ja haput.
Salati kasulikkuse kohta teadis Villiam öelda, et toorsalat annab vitamiine ja on tervislik. Hector täpsustas, et toorsalat sisaldab palju C-vitamiini. Teised rühmakaaslased nõustusid nende arvamustega. Enne lõunasööki maitses omatehtud salat ja värske mahl imehästi. Ikkagi ise tehtud ja hästi tehtud!
Tegevus on seotud meie poolt
valitud Rohelise kooli teemaga „Toit“.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar